Woning laten bouwen

Uw woning laten bouwen of kiezen voor een cataloguswoning? Uw droomhuis ontwerpt u natuurlijk zelf. Wie er aan denkt om een woning te ontwerpen en te laten bouwen, kan hiervoor terecht bij Poortinga Bouw. Al sinds 1937 kunt u bij ons uw woning laten bouwen op maat. Ambachtelijk vakmanschap vinden wij daarbij heel gewoon. Bekijk de voorbeelden op deze site om te zien wat wij bedoelen.

Uw woning laten bouwen zonder zorgen

Een woning laten bouwen kan heel wat zorgen met zich meebrengen. Over vergunningen, het projectmanagement, de datum wanneer u de sleutel krijgt en vele andere zaken. Poortinga Bouw neemt u die zorgen uit handen:
  • Uw woning is voor de afgesproken deadline af
  • Dankzij het uitgebreide voortraject komt u niet voor verrassingen te staan
  • Wij zorgen voor alle vergunningen

Inspirerende voorbeelden voor het laten bouwen van uw woning

Een woning laten bouwen is een prachtige droom. Maar deze droom kan niet werkelijkheid worden voordat hij op papier is gezet. Kom daarom eens langs om kennis met ons te maken. Wij bespreken uw wensen en dromen met u en maken alvast een schets. Bent u tevreden met wat u ziet, dan gaat onze architect met en voor u aan de slag. Wilt u uw woning laten bouwen? Neem dan contact op en vraag naar onze inspirerende voorbeelden.
 

Contact

Poortinga Bouw en ontwikkeling b.v.
Naarden - Franeker


Bezoekadres Franeker:
Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

Post adres:
Postbus 93
8800 AB Franeker

Bezoekadres Naarden:
Rubberstraat 9
1411 AL Naarden

 

POORTINGA BOUW

Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

: 0517-392625

© 2021 Poortinga Bouw | WMMEDiA